Vistaco's
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Laat de zwarte bonen en maïs uitlekken. Hak de koriander fijn. Meng door elkaar en breng op smaak met wat olijflolie en peper en zout.
-
Snijd de ijsbergsla fijn. Vul de taco's met een beetje ijsbergsla en bonen-maïssalade. Verdeel de vissticks en garneer met de ananas-salsa en limoendressing.
Ananas-salsa
-
Pel en snipper de rode ui. Snijd de koriander fijn. Snijd de ananas in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd in kleine blokjes.
-
Meng de ui, ananas, koriander en tomaat met elkaar. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Limoendressing
-
Meng de mayonaise met het water en limoenrasp en -sap tot een dressing.
0 reacties