De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vistaco's met ananas-salsa

Vistaco's zijn een ideaal gerecht voor doordeweeks. Snel klaar en je kan er zelfs je restjes mee opmaken. Handig!

25 min voorbereidingstijd
vistaco's met topping

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

"Wist je dat je visstaco's kan maken met vissticks? Het knapperige jasje is superlekker in combinatie met de zachte bonen en groenten. Voor een zoete touch maak ik er graag ananas-salsa bij." 

Bereidingswijze

Vistaco's

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

    "Dit gerecht is lekker met zowel harde als zachte taco's. Dus kies vooral waar je zin hebt of wat je in huis hebt."

  3. Laat de zwarte bonen en maïs uitlekken. Hak de koriander fijn. Meng door elkaar en breng op smaak met wat olijflolie en peper en zout. 

  4. Snijd de ijsbergsla fijn. Vul de taco's met een beetje ijsbergsla en bonen-maïssalade. Verdeel de vissticks en garneer met de ananas-salsa en limoendressing.

    "Houd je van pittig? Voeg dan nog wat jalapeñopepers toe aan het gerecht."

Ananas-salsa

  1. Pel en snipper de rode ui. Snijd de koriander fijn. Snijd de ananas in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de tomaat en snijd in kleine blokjes. 

  2. Meng de ui, ananas, koriander en tomaat met elkaar. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout. 

Limoendressing

  1.  Meng de mayonaise met het water en limoenrasp en -sap tot een dressing.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker