Visspiesen met mangomosterd

0
Makkelijk
Visspiesen met mangomosterd

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Visspiesen

Laat de satéprikkers weken in een glas met water. Halveer de citroen en pers uit in een kom. Voeg de overige ingrediënten van de marinade toe en roer door. Snijd de vis in blokjes. Roer de vis door de marinade en laat 15 minuten marineren in de koelkast. Rijg de blokjes vis om en om aan de satéprikkers. Dep droog met keukenpapier en smeer de spiesjes in met olijfolie. Verwarm een grillpan en gril de visspiesen in circa 5 minuten om en om goudbruin en gaar.

Mangomosterd

Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de mango mosterd, wijn en sojasaus in een hoge kom en pureer glad met een staafmixer.

Tomatensalade

Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Meng in een kom de tomaten, de peper en een scheutje olijfolie extra vergine. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Serveren 

Snijd het stokbrood in plakken. Serveer de mangomosterd bij de visspiesen en het brood.

Ingredienten

4
Personen

Visspiesen met mangomosterd

  • 200 g zalm
  • 200 g kabeljauw
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 mango
  • 4 el mosterd
  • 50 ml witte wijn
  • 3 el sojasaus
  • 8 trostomaten
  • 1 rode peper
  • olijfolie extra vergine
  • 1 volkoren stokbrood

Marinade

  • 1 citroen
  • 1 tl gemberpoeder
  • 1 el sojasaus
  • 2 el olijfolie om in te bakken

Extra nodig

  • 4 satéprikkers
  • staafmixer
  • keukenpapier
Visspiesen met mangomosterd
Geef je waardering
0