Visspiesen
Laat de satéprikkers weken in een glas met water. Halveer de citroen en pers uit in een kom. Voeg de overige ingrediënten van de marinade toe en roer door. Snijd de vis in blokjes. Roer de vis door de marinade en laat 15 minuten marineren in de koelkast. Rijg de blokjes vis om en om aan de satéprikkers. Dep droog met keukenpapier en smeer de spiesjes in met olijfolie. Verwarm een grillpan en gril de visspiesen in circa 5 minuten om en om goudbruin en gaar.
Mangomosterd
Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de mango mosterd, wijn en sojasaus in een hoge kom en pureer glad met een staafmixer.
Tomatensalade
Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Meng in een kom de tomaten, de peper en een scheutje olijfolie extra vergine. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Serveren
Snijd het stokbrood in plakken. Serveer de mangomosterd bij de visspiesen en het brood.
0 reacties