De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

visspiesen met mangomosterd

Laat je verrassen door de heerlijke combinatie van Oosters gemarineerde visspiesen en mangomosterd!

30 MIN
Visspiesen met mangomosterd

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Visspiesen

Laat de satéprikkers weken in een glas met water. Halveer de citroen en pers uit in een kom. Voeg de overige ingrediënten van de marinade toe en roer door. Snijd de vis in blokjes. Roer de vis door de marinade en laat 15 minuten marineren in de koelkast. Rijg de blokjes vis om en om aan de satéprikkers. Dep droog met keukenpapier en smeer de spiesjes in met olijfolie. Verwarm een grillpan en gril de visspiesen in circa 5 minuten om en om goudbruin en gaar.

Mangomosterd

Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de mango mosterd, wijn en sojasaus in een hoge kom en pureer glad met een staafmixer.

Tomatensalade

Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Meng in een kom de tomaten, de peper en een scheutje olijfolie extra vergine. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Serveren 

Snijd het stokbrood in plakken. Serveer de mangomosterd bij de visspiesen en het brood.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker