De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

visburger met dillesaus

Deze visburger met dillesaus zet je zo op tafel, lekker en makkelijk!

30 min kooktijd
Visburger met dillesaus

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Visburger

Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier. Bestrooi de vis met een beetje zout en peper. Strooi bloem op een bord. Kluts de eieren in een kommetje. Strooi paneermeel op een bord. Wentel de kabeljauwfilets door de bloem, eieren en het paneermeel. Verhit een laagje olie van circa 3 centimeter in een pan en bak de kabeljauwfilets om en om in circa 6 minuten goudbruin en krokant.

Venkelsalade

Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in reepjes. Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla. Pluk de bladeren van de kern (houd 4 blaadjes sla apart voor de visburger). Schil de mandarijnen en verdeel de mandarijnen in partjes. Meng in een kom de venkel, kropsla, mandarijnen, olijfolie en de rode wijnazijn en breng op smaak met een beetje zout en peper.

Dillesaus

Snijd de kappertjes fijn. Pluk en hak de dille. Meng in een kommetje de kappertjes, dille en de crème fraîche en breng op smaak met een beetje zout en peper.

Serveren

Snijd de tomaten in plakken. Beleg de broodjes met een blaadje sla, vis, tomaten en dillesaus. Serveer de venkelsalade bij de visburger.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker