Vis
- Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de kabeljauw in blokjes.
- Strooi de bloem op een bordje.
- Kluts het ei in een kommetje.
- Strooi het paneermeel of de panko op een ander bordje.
- Wentel de kabeljauw door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Wentel de kabeljauw vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel of de panko.
- Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kabeljauw in circa 6 minuten om en om goudbruin en krokant. Laat de kabeljauw uitlekken op een bordje met keukenpapier.
Tortilla’s voorbereiden
- Verwarm de grillpan voor.
- Bestrijk de tortilla’s met olie. Gril de tortilla’s om en om in circa 4 minuten krokant.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in halve plakjes.
- Snijd de radijsjes in vieren.
- Snijd de krop ijsbergsla in de lengte in vieren en daarna in reepjes.
Dillesaus
- Snijd de dille fijn.
- Halveer de limoen.
- Meng in een kommetje de yoghurt, dille en het sap van de limoen. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
0 reacties