De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vis-tortillawraps

20 min kooktijd
Vis-tortillawraps

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Vis

  • Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de kabeljauw in blokjes.
  • Strooi de bloem op een bordje.
  • Kluts het ei in een kommetje.
  • Strooi het paneermeel of de panko op een ander bordje.
  • Wentel de kabeljauw door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Wentel de kabeljauw vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel of de panko.
  • Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kabeljauw in circa 6 minuten om en om goudbruin en krokant. Laat de kabeljauw uitlekken op een bordje met keukenpapier.

Tortilla’s voorbereiden

  • Verwarm de grillpan voor.
  • Bestrijk de tortilla’s met olie. Gril de tortilla’s om en om in circa 4 minuten krokant.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in halve plakjes.
  • Snijd de radijsjes in vieren.
  • Snijd de krop ijsbergsla in de lengte in vieren en daarna in reepjes.

Dillesaus

  • Snijd de dille fijn.
  • Halveer de limoen.
  • Meng in een kommetje de yoghurt, dille en het sap van de limoen. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker