Vegan koken saai en ingewikkeld? Zeker niet! Miljuschka deelt haar favoriete recept voor een heerlijke salade.

Miljuschka Witzenhausen

Ingredienten

4
Personen

koriander-limoendressing

  • 50 ml 50 ml avocado-olie
  • 40 g rauwe cashewnoten 
  • 15 g koriander
  • sap van 2 st limoenen
  • peper en zout

Maissalade

  • 1 st komkommer
  • 2 st paprika's
  • 300 g maïs uit blik
  • 1 st eetrijpe mango
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 st eetrijpe avocado's
  • 1 st rode ui

Extra benodigdheden

  • blender

Bereidingswijze

15 minuten

Stap 1: 
Meng alle ingrediënten voor de dressing in een blender met een scheutje water erbij tot een glad en romig geheel. Breng eventueel verder op smaak met zout, peper of limoensap.  

Stap 2: 
Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd in halvemaantjes. Snijd de paprika en mango in blokjes. Laat de mais uitlekken en spoel met water. Snijd de bleekselderij in boogjes. Maak de avocado schoon en snijd in blokjes. Snijd de ui fijn. 

Stap 3: 
Doe alle ingrediënten voor de salade in een grote kom. Giet de dressing erover en meng goed door. Serveer direct. Lekker met tortillachips of warme mini-maistortilla’s.   

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA

Geef je waardering

Snel met Mil Vegan maissalade
Snel met Mil Vegan maissalade