De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vegan maissalade met koriander-limoendressing

Vegan koken saai en ingewikkeld? Zeker niet! Probeer dit recept voor Mexicaanse maissalade met avocado van Miljuschka.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snel met Mil Vegan maissalade

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Vegan koken saai en ingewikkeld? Zeker niet! Deze Mexicaanse maissalade is het bewijs."

Bereidingswijze

Vegan maissalade

  1. Meng alle ingrediënten voor de dressing in een blender met een scheutje water erbij tot een glad en romig geheel. Breng eventueel verder op smaak met zout, peper of limoensap.  

  2. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd in halvemaantjes. Snijd de paprika en mango in blokjes. Laat de mais uitlekken en spoel met water. Snijd de bleekselderij in boogjes. Maak de avocado schoon en snijd in blokjes. Snijd de ui fijn. 

  3. Doe alle ingrediënten voor de salade in een grote kom. Giet de dressing erover en meng goed door. Serveer direct. Lekker met tortillachips of warme mini-maistortilla’s.   

    ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA

Een gloednieuw programma: 'Snel met Miljuschka'! In dit programma geeft 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen tips om een gezonde en vooral lekkere gezinsmaaltijd snel op tafel te toveren, voor doordeweeks én in het weekend.

 

Snel met miljuschka

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.