- Laat de varkenshaasjes alvast op kamertemperatuur komen.
Aardappels
- Verhit olie in een pan en bak de aardappels in circa 10 minuten goudbruin.
Varkenshaas
- Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper.
- Verhit olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in circa 10 minuten om en om bruin.
- Leg de varkenshaasjes op een bord en dek ze af met aluminiumfolie.
Paddenstoelenjus
- Pel en snijd de sjalotjes in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan en bak de paddenstoelen, sjalotjes en knoflook.
- Voeg een klontje boter, mosterd en de Provençaalse kruiden toe. Bak op hoog vuur. Voeg na circa 2 minuten een flinke scheut water toe. Zet het vuur laag en breng de jus op smaak met zout en peper.
Groente
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoliroosjes in circa 3 minuten beetgaar.
- Snijd de varkenshaas in plakken.
- Giet de broccoli af en serveer bij de varkenshaas en aardappels.
0 reacties