Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Groente
Breng een pan met water aan de kook.
Schil de wortelen, halveer ze in de lengte en snijd ze in stukjes.
Snijd de broccoli in roosjes.
Kook de groente in circa 3 minuten beetgaar.
Giet de groente af en spoel ze af met koud water.
De varkensfilets
Stamp de korianderzaadjes fijn met een vijzel of de onderkant van een platte kom of pan.
Meng de korianderzaadjes, chilivlokken en zout in een kom.
Meng de varkensfilet met de specerijen.
Verhit olie in een koekenpan. Bak de varkensfilets, met deksel op de pan, aan elke kant circa 5 minuten.
Haal de filets uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie.
Voeg de boter, honing, wortelen en broccoli toe aan de pan en bak circa 2 minuten.
De rijst afmaken
Rooster de pijnboom – en zonnebloempitjes in een pan.
Roer ze door de rijst
0 reacties