- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Pel en snijd de ui en snijd in partjes.
- Pel en hak de knoflook grof.
- Halveer en snijd de vleestomaten en pomodori in parten.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika grof.
- Snijd de geitenkaas in plakken.
- Verdeel de knoflook, ui, vleestomaten, pomodori, geitenkaas, cherrytomaten, tijm, honing en paprika over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met een scheutje olijfolie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de groente circa 20 minuten in de oven.
- Kook de rigatoni volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Was en snijd de aardappels in kleine blokjes en kook de aardappels in de pan met pasta gaar in circa 5 minuten.
- Pluk en scheur de basilicum.
- Roer de basilicum door de pasta met aardappels. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de rigatoni en het tomatenfeest uit de oven over borden.
0 reacties