Egg in a basket
- Besmeer beide kanten van de boterhammen met boter. Steek met een drinkglas het middenstuk van de sneetjes eruit. Verhit een pan en bak de boterhammen met het gat erin op een kant in circa 2 minuten goudbruin. Draai het brood om en breek een eitje in het kuiltje. Bak het eitje, met deksel op de pan, in circa 5 minuten gaar.
Tomaatjes van oranje
- Meng voor de dressing in een grote kom het vocht van de Amsterdamse uien, grove mosterd en zonnebloemolie. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer en de tomaten in blokjes.
- Snijd de Amsterdamse uien doormidden. Snijd de kaas in kleine blokjes.
- Pluk de bladeren van de sla. Laat de bruine bonen uitlekken op een zeef.
- Meng de tomaten, komkommer, Amsterdamse uien, kaas, bruine bonen en de kropsla door de dressing.
0 reacties