De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Toast met geitenkaas en vijg

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Toast met geitenkaas en vijg

Bereidingswijze

  • Verwarm een pan op het vuur, draai het vuur laag.
  • Smeer de onderkant van de boterhammen in met boter.
  • Verspreid de geitenkaas over de bovenkant en laat 3 minuten zachtjes bakken.
  • Snijd de vijgen in plakjes. Verdeel de vijg eroverheen. Doe de deksel erop en laat 1 minuut staan.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.