- Verwarm een pan op het vuur, draai het vuur laag.
- Smeer de onderkant van de boterhammen in met boter.
- Verspreid de geitenkaas over de bovenkant en laat 3 minuten zachtjes bakken.
- Snijd de vijgen in plakjes. Verdeel de vijg eroverheen. Doe de deksel erop en laat 1 minuut staan.
- Breng op smaak met peper en zout.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Toast met geitenkaas en vijg
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties