De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tex-Mex pannetje

Een ideaal gerechtje voor bij het gourmetten; deze Tex-Mex pannetjes. De nacho chips worden geserveerd met onder andere tomaten, rode paprika en crème fraîche.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tex-Mex pannetje

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in gelijke blokjes. Maak de paprika’s schoon en snijd de paprika’s in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes uit de peper en snijd de peper in ringetjes. Giet de bonen af, spoel ze af en laat ze goed uitlekken.

Meng de bonenmix met de paprika, tomaten, peper en het komijnpoeder. Bedek de bodem van de gourmetpannetjes met nacho chips en schep het bonenmengsel erop. Bedek met geraspte kaas, bak het geheel tot de kaas gesmolten is en schep er een beetje crème fraîche op.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.