De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

taco's al pastor

De Worsten van Babel maken Taco's El Pastor in 24Kitchen Food Truck Challenge.

50 min kooktijd
Taco's El Pastor

Een recept van

De Worsten van Babel

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Taco’s

Maak van alle ingrediënten een deeg. Voeg eventueel iets extra water toe als het deeg te droog blijft. Laat het deeg afgedekt minstens een half uur rusten en rol er dan kleine, ronde plakken van. Verwarm in een koekenpan iets olie en bak hierin het deeg tot er goudbruine vlekjes op ontstaan..

Pico de Gallo

Snij de tomaat in vieren en haal de kern eruit. Snij de buitenkant van de tomaat in kleine blokjes. Pel de uien en snipper deze fijn. Snij de peper, de bosui en de knoflook fijn. Meng nu alles met elkaar en breng op smaak met het zout en de peper.

Varkensschouder Al Pastor

Breng in een ruime pan water aan de kook. Kook hierin de pepers tot deze zacht zijn. Bak ondertussen in een droge koekenpan de tomaat tot de buitenkant zwart is. Haal de schil eraf en ontdoe de tomaat van de binnenkant. Pureer in een blender nu de pepers. Voeg daarna de overige ingrediënten erbij en maak er een marinade van. Smeer het vlees hiermee in en zet afgedekt voor ongeveer vier uur weg. Bak nu het vlees in een ruime pan gaar en snij het in kleine stukjes. Voeg eventueel iets ananas aan toe.

Serveren

Plaats twee kleine taco’s op een plat bord. Schep hierover het varkensvlees en daarover weer de pico de Gallo. Serveer met een kwart stukje limoen.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties én nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker