• Breng een pan water en zout aan de kook voor de koolrabi.
• Breng een tweede pan met water en zout aan de kook voor de spaghetti.
De koolrabisaus:
• Schil de koolrabi en snijd in stukken.
• Voeg een groentebouillonblokje toe aan de pan met kokend water en laat oplossen.
• Kook de koolrabi in circa 15 minuten gaar.
• Giet de koolrabi af en bewaar het kookvocht.
• Gebruik een staafmixer om de koolrabi glad te pureren.
• Voeg kookvocht toe als de saus te dik is.
• Schenk terug in een pan en verwarm nog circa 3 minuten goed door.
• Breng op smaak met versgemalen peper.
De spaghetti:
• Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
• Giet de pasta af, laat een beetje kookvocht in de pan zitten (circa 100 ml).
• Plaats de spaghetti terug in de pan en roer de gorgonzola erdoor.
De vis:
• Breng de vis op smaak met zout en peper.
• Verwarm een pan met olie en fruit hierin de kerriepoeder kort.
• Bak de vis in circa 6 minuten goudbruin gaar.
• Snijd de citroen doormidden en pers deze uit over de vis.
0 reacties