Spaghetti alla puttanesca
- Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Snijd de ansjovis zo fijn mogelijk.
- Halveer de olijven.
- Verhit een scheutje olie in een (koeken)pan en fruit de knoflook en ansjovis circa 3 minuten.
- Voeg de kappertjes, olijven en gepelde tomaten toe en laat circa 10 minuten koken.
- Pluk de basilicum en roer door de saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Roer de spaghetti door de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas.
Kabeljauw
- Verwarm een scheutje olie en een klontje boter in een koekenpan.
- Bak de kabeljauw om en om in circa 4 minuten gaar.
- Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Salade
- Meng in een kom de balsamicoazijn met 3 eetlepels olijfolie extra vergine en een beetje zout en peper.
- Meng de veldsla door de dressing.
0 reacties