De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Spaanse sperziebonen

Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Rang de bonen, halveer ze en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Spaanse sperziebonen

Bereidingswijze

Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Rang de bonen, halveer ze en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Snijd de olijven in ringetjes. Verhit olie in een pan en bak de bonen, paprika, olijven, knoflook en ui op hoog vuur. Blus af met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.