De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Spaanse hutspot met chorizo, paprikapoeder en peterselie

Schil de aardappels en snijd in stukken. Kook samen met de wortel en ui in 15-20 minuten gaar. Snijd ondertussen de chorizo in blokjes en bak in een droge pan krokant. Hak de peterselie fijn.

Direct naar recept
hutspot

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd in stukken. Kook samen met de wortel en ui in 15-20 minuten gaar. Snijd ondertussen de chorizo in blokjes en bak in een droge pan krokant. Hak de peterselie fijn.

Giet de aardappels en hutspotgroenten af en stamp samen met de mosterd, melk, boter en paprikapoeder tot een grove hutspot. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Serveer met de krokante chorizostukjes en peterselie.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.