- Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snijd de uien in parten.
- Pel en snijd de knoflook grof.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in stukjes.
- Verwijder de uiteindes van de courgette en snijd de courgette in blokjes.
- Verwijder het velletje van de chorizo en snijd de chorizo in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak de uien, knoflook, paprika’s en de courgette circa 4 minuten. Voeg de chorizo toe en bak nog circa 2 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog circa 2 minuten mee.
- Ris de oregano.
- Snijd de manchego in blokjes.
- Giet de artisjokharten af. Halveer de artisjokharten. Voeg de oregano, manchego en de artisjokharten toe aan de hapjespan en warm goed door. Roer de gnocchi erdoor en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de Spaanse gnocchischotel over de borden.
0 reacties