Mihoen
- Gaar de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijbonen in satésaus
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in ruitjes. Kook de snijbonen in circa 4 minuten beetgaar en giet ze af.
- Snijd de rode peper in ringetjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de rode peper en het gemberpoeder circa 1 minuut. Voeg de kipfilet toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk het water en de kokosmelk erbij en voeg de pindakaas toe. Breng het geheel aan de kook en laat circa 4 minuten op laag vuur koken.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Voeg de bosui, taugé en de snijbonen toe en laat 2 minuten meekoken. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Serveren
Verdeel
de mihoen over borden en lepel de snijbonen in satésaus erover. Strooi de
gebakken uitjes erover.
0 reacties