Naanbroden
- Bak de naanbroden volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de broden.
Snelle viscurry
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de paksoi in gelijke stukken. Houd het groen apart.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
- Verhit een scheutje olie in een brede, diepe pan en fruit de knoflook en de rode currypasta circa 1 minuut. Voeg de paprika en het wit van de paksoi toe en bak circa 2 minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
- Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg toe. Laat op laag vuur met de deksel op de pan in circa 6 minuten gaar stoven.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Voeg het groen van de paksoi, de taugé en de bosuitjes toe en gaar het geheel nog circa 2 minuten.
- Snijd de koriander grof.
- Snijd de citroen in partjes.
Serveren
- Verdeel de viscurry over borden en strooi de koriander eroverheen. Serveer het naanbrood en citroen ernaast.
0 reacties