De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Snelle minestrone

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snelle minestrone

Bereidingswijze

  • Breng een pan met 1 liter water aan de kook en los hierin de bouillonblokjes op.

Voorbereiden

  • Snijd de bleekselderij inclusief blad, courgette, groene kool, tomaten en de wortel in blokjes.
  • Schil en snijd de aardappels in blokjes.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.

Soep

  • Verhit een scheut olie in een grote pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de groente en de aardappels toe.
  • Schenk de bouillon in de pan en breng de minestrone aan de kook.
  • Laat de minestrone circa 10 minuten op laag vuur koken.
  • Voeg de bonen en de macaroni toe.
  • Kook de minestrone tot de macaroni gaar is.
  • Serveer de minestrone met geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediƫnten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en EstĆ©e je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.