De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Snelle granola

Granola maken doe je meestal met een oven. Maar wist jij ook dat het heel eenvoudig én snel met een pan kan? Binnen 10 minuten staat-ie al op tafel!

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snelle granola

Een recept van

Granola maken is hartstikke makkelijk, maar vooral ontzettend lekker. Meestal maak je het door havermout en je favoriete toevoegingen een tijdje in de oven af te bakken. Maar wist je dat je het net zo goed kan maken in een pannetje? Zo kun je waar je maar wil je eigen granola maken!

Bereidingswijze

1. Voeg de havermout samen met de chiazaadjes en kokosvlokken in een pan en rooster ze ongeveer 3 minuten op een middelhoog vuur. Het is belangrijk dat je een goede pan met antiaanbaklaag gebruikt en regelmatig even roert zodat het niet aanbrandt

2. Voeg nu de kaneel en ahornsiroop toe en roer het door elkaar zodat het goed verdeeld is over de havervlokken

3. Voeg tot slot de pindakaas toe en bak de granola al roerend nog 2 minuutjes op een middelhoog vuurtje

4. Laat de granola even afkoelen zodat hij lekker crunchy wordt en doe hem in een weckpot of luchtdichte pot; je kan de granola nu zo’n 1-2 weken bewaren!

Dit recept is van The Happiness Café.
Volg ze op Instagram voor meer gezonde inspiratie: The Happiness Café.
Productie: Beyond Boundaries Productions​​​​​​​

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.