Pel en snipper de ui. Snijd de paddenstoelen grof. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paddenstoelen 2 minuten. Voeg de tijm toe en bak nog circa 2 minuten tot het vocht verdampt is. Kluts de eieren en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Giet de eieren bij de paddenstoelen en zet het vuur laag. Leg een deksel op de pan en laat circa 10 minuten stollen. Serveer warm of koud.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Snelle champignonfrittata
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties