De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Snelle champignonfrittata

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snelle champignonfrittata

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Snijd de paddenstoelen grof. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paddenstoelen 2 minuten. Voeg de tijm toe en bak nog circa 2 minuten tot het vocht verdampt is. Kluts de eieren en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Giet de eieren bij de paddenstoelen en zet het vuur laag. Leg een deksel op de pan en laat circa 10 minuten stollen. Serveer warm of koud.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.