De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

shaslicksaus van de bbq

Ook shaslicksaus maken? Pitmaster X laat in Buitengewoon BBQ precies zien hoe het moet.

15 min voorbereidingstijd
10 min wachttijd
Shaslicksaus van de BBQ

Een recept van

Roel Westra

Roel

"De shaslicksaus is een rode is een saus met textuur en een volle en rijke smaak. Heel erg lekker met rundvlees." 

Bereidingswijze

Shaslicksaus

  1. Pof paprika’s en ui op de barbecue tot zwartgeblakerd.  

  2. Laat afkoelen in aluminiumfolie. Pel de ui. Snijd de paprika en uit grof door. 

  3. Fruit de ui en paprika met knoflook, tomatenpuree, ketchup, suiker, zout, wijn en ketjap manis in een vuurbestendige pan.  

  4. Laat de shaslicksaus circa 10 minuten pruttelen tot is ingedikt tot een grove saus. 

Start de zomer in vuur en vlam. In dit gloednieuwe programma leert bbq-expert Roel Westra, beter bekend als Pitmaster X, je alles wat je nog niet wist over het koken op de BBQ. 

BuitenGewoonBBQ

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker