De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Sgroppino met limoncello

Sgroppino maken is altijd een goed idee. Je tafelgasten zullen er altijd blij mee zijn of je het nu serveert als aperitief of als dessert

5 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
sgroppino limoncello

Een recept van

Raquel Palla Lorden

Raquel Palla Lorden

"Sgroppino nóg lekkerder maken? Vervang de vodka door limoncello. Zo heb je nog die extra kick van het zuurtje. Zo lekker!"

Bereidingswijze

Sgroppino met limoncello

  1. Zet de limoncello-glazen 10 minuten vooraf in de vriezer

  2. Knijp het sorbetijs in een grote mengkom. Voeg de limoncello toe. Mix met een garde tot het glad is. Voeg de prosecco toe en roer kort door.

  3. Giet het sorbetmengsel in de limoncello-glazen. 

  4. Schil twee dunne plakken citroenschil en snijd de randen netjes bij. Versier de sgroppino met de citroenkrullen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.