De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade met gember-kurkumadressing

Op zoek naar een heerlijke salade? Zoek niet verder! Deze salade met gember-kurkumadressing en geroosterde druiven is alles wat je nodig hebt.

30 min kooktijd
snel met Miljuschka frisse start Salade met gember-kurkumadressing

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Een goede salade is soms alles wat je nodig hebt. Heerlijke groente gecombineerd met een perfecte dressing is echt een feestje aan tafel. Ik serveer het graag met geroosterde druiven. Dat geeft écht een verrassende draai aan je recept.

Bereidingswijze

Geroosterde druiven

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. 

  2. Besprenkel de tros druiven met olie en zout en peper. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster voor 15 minuten in de oven. 

Salade

  1. Snijd de bloemkool, broccoli en rode kool fijn. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Snijd de Granny Smith in kleine blokjes. Snijd de cavolo nero. Hak de amandelen grof. 

  2. Doe bloemkool, broccoli, rode kool, bleekselderij, appel, cavolo nero en amandelen in een grote mengkom. Voeg de olijfolie, citroensap, appelciderazijn en zout en peper toe. Meng goed door en laat 5 minuten rusten. 

Dressing

  1. Rasp de gember fijn.  

  2. Meng de karnemelk, kurkuma, gember en honing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. 

Serveren

  1. Verdeel de salade over een serveerschaal. Verdeel de dressing. Maak af met de tros geroosterde druiven.  

    BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START

Het nieuwe jaar is van start en de goede voornemens komen weer ter sprake. In "Snel met Miljuschka: Frisse start" maakt Miljuschka de snelste, lekkerste en gezondste recepten om jouw jaar goed te beginnen.

Snel met mil frisse start

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker