Geroosterde druiven
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Besprenkel de tros druiven met olie en zout en peper. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster voor 15 minuten in de oven.
Salade
-
Snijd de bloemkool, broccoli en rode kool fijn. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Snijd de Granny Smith in kleine blokjes. Snijd de cavolo nero. Hak de amandelen grof.
-
Doe bloemkool, broccoli, rode kool, bleekselderij, appel, cavolo nero en amandelen in een grote mengkom. Voeg de olijfolie, citroensap, appelciderazijn en zout en peper toe. Meng goed door en laat 5 minuten rusten.
Dressing
-
Rasp de gember fijn.
-
Meng de karnemelk, kurkuma, gember en honing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Serveren
-
Verdeel de salade over een serveerschaal. Verdeel de dressing. Maak af met de tros geroosterde druiven.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties