Salade
- Giet de bonen af en spoel ze af met koud water. Laat ze goed uitlekken.
- Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Meng voor de salade de bonen, ui, cherrytomaatjes en de rucola in een kom. Breng op smaak met olijfolie, een beetje zout en wat versgemalen peper.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de pompoenpitten circa 2 minuten. Voeg de pompoenpitten met olie toe aan de salade. Zet de koekenpan terug op het vuur.
- Snijd de paksoi in grove stukken. Bak de paksoi in de koekenpan circa 2 minuten op hoog vuur.
- Snijd de schil van de sinaasappels en snijd de sinaasappels in plakken. Voeg de sinaasappelplakken toe aan de paksoi bak circa 2 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng de paksoi en sinaasappel met de salade. Voeg honing en azijn toe en roer er een scheutje olijfolie extra vierge door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Geitenkaas
- Verhit een scheut olijfolie in een pan.
- Snijd de geitenkaas in dikke plakken. Bak de geitenkaas op hoog vuur circa 30 seconden aan iedere kant tot de kaas goudbruin en krokant is.
Serveren
- Serveer de salade op grote borden. Leg de gebakken geitenkaas op de salade.
0 reacties