De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rucola-stamppot

Dit gerecht  is een frisse en hippe twist en op deze publieksfavoriet. Met slechts 5 ingrediënten zo op tafel. 

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rucola-stamppot op een bord

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

Rucola-stamppot is een fris een supersmaakvol gerecht. De pittige rucola smaakt fantastisch in combinatie met zoute spekjes en hartige tomaten. Lekkerder dan dit wordt het niet!

Bereidingswijze

Rucola-stamppot

  1. Schil de aardappels. Snijd ze door de helft. Kook in 20 minuten gaar in gezouten water. Giet af en bewaar wat kookvocht.

  2. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. 

  3. Snijd de zongedroogde tomaten fijn. 

  4. Stamp de aardappels fijn met het kookvocht en crème fraiche tot een puree. 

  5. Voeg de zongedroogde tomaten en spekjes toe en breng op smaak met peper. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.