Stappenplan
-
Schil de aardappelen. Breng een pan water aan de kook. Kook de aardappelen in 15 tot 20 minuten gaar.
-
Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in kleine blokjes.
-
Bak de chorizo in een droge koekenpan in 6 minuten knapperig. Bewaar de chorizo in een kommetje tot gebruik.
-
Fruit in het bakvet van de chorizo de ui tot deze zacht is.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Giet de zoete aardappelen af. Stamp daarna in de pan tot een puree. Breng de puree op smaak met de mosterd, peper en zout.
-
Hak de rucola grof door en meng samen met de gebakken uien en de helft van de chorizo door de zoete-aardappelpuree heen.
-
Verdeel de rucola-stamppot over de borden en bestrooi met de andere helft van de chorizo en de geroosterde pijnboompitten.
0 reacties