De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rosevalsalade met mosterddressing

Een heerlijke salade van roseval-aardappeltjes, spek, groene asperges, radijs, bosui en walnoten!

30 MIN
Rosevalsalade met mosterddressing

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Aardappels koken

Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Boen de aardappels schoon en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog.

Rosevalsalade met mosterddressing

Verwarm een pan en bak de spekblokjes in circa 8 minuten krokant. Voeg circa de laatste 3 minuten de walnoten toe. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel ze koud. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de radijsjes in vieren. Meng de grove mosterd met de fijne mosterd, wijnazijn en honing en schenk al roerend met een garde de olijfolie in een dun straaltje erbij. Breng de dressing op smaak met een beetje zout en peper. Meng de roseval aardappels, spekblokjes, groene asperges, radijs, bosuitjes en de walnoten door de dressing.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker