Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Vrolijk kokoscurry met rijst
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn. Schil en snijd de bleekselderij in dunne plakken. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook, gember en een kwart van de bleekselderij 3 minuten. Roer de currypasta erdoor en bak kort mee. Blus af met kokosmelk en laat op laag vuur circa 10 minuten koken. Voeg eventueel een scheutje water toe. Snijd de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd de stronk in dunne plakken. Snijd de koolvisfilet in blokjes. Spoel de linzen af en laat uitlekken. Roer de broccoli, koolvis, en rode linzen door de kokoscurry en laat op laag vuur circa 5 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper. Garneer de kokoscurry met de helft van de peterselie. Serveer de rijst bij de kokoscurry.
Bleekselderijsalade
Pel en snijd de sinaasappels in stukjes. Pluk en hak de peterselie. Meng in een kom de peterselie, resterende bleekselderij, sinaasappel, honing en olijfolie met elkaar.
0 reacties