De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Quinoasalade met champignons

Een frisse quinoasalade met gebakken champignons, boerenkool en een romige avocadodressing. Vol vezels, gezonde vetten en een heerlijke bite, ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Quinoasalade met champignons

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Lekker met wat verkruimelde feta of extra kappertjes voor een frisse kick!"

Bereidingswijze

Quinoasalade met champignons en romige avocado dressing

  1. Snijd de champignons in kwarten en bak deze in een droge koekenpan. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook de quinoa volgens aanwijzingen op de verpakking.

  3. Rooster de walnoten en hak grof.

  4. Snijd de boerenkool eventueel fijn en meng door de quinoa en voeg de champignons toe.

  5. Maak de dressing door alle ingrediënten fijn te mixen. Breng op smaak met peper en zout.

  6. Voeg de dressing toe aan de salade. Snijd de zongedroogde tomaten grof en voeg met de walnoten toe aan de salade.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.