De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

persillade voor vlees en vis

Deze persillade voor vlees en vis is enorm lekker. Maak jouw stukje vlees of vis extra lekker met deze persilade. Perfect voor tijdens het gourmetten.

Dillepannenkoekjes met gerookte zalm

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Deze persillade voor vlees en vis is enorm lekker. Maak jouw stukje vlees of vis extra lekker met deze persilade. Perfect voor tijdens het gourmetten.

Bereidingswijze

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Hak de peterselie.  

Voeg de olijfolie en de knoflook toe aan een pan. Bak de knoflook circa 2 minuten en voeg dan de ui toe en bak nog circa 1 minuut. Voeg de peterselie toe en bak nog circa 2 minuten. Laat het mengsel afkoelen. En verdeel over 2 bakjes. 

Snijd de dille en de dragon fijn. Snijd de zalm in blokjes en de biefstuk in plakjes. Meng de dille door één van de bakjes van het ui-peterselie mengsel. Meng de zalmblokjes erdoor. Meng de dragon door het andere bakje en meng daar de biefstuk door. Breng de gemarineerde zalm en de biefstuk eventueel op smaak met peper en zout.  

Serveer de gemarineerde zalm en biefstuk in schaaltjes bij de gourmet. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker