De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

penne alla amatriciana

30 min (voor)bereidingstijd
Penne alla amatriciana

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en snijd de rode peper fijn. Snijd de bacon in blokjes van circa 1 bij 1 cm. Verhit olie in een pan en bak de bacon. Voeg de peper toe en bak kort mee. Haal de bacon en peper uit de pan en fruit de ui in dezelfde pan. Snijd de tomaten in blokjes. Schep de bacon terug in de pan en blus af met de wijn. Voeg de tomaten toe, breng op smaak met peper en kook circa 15 minuten op laag vuur. Kook de penne gaar volgens de gebruiksaanwijzing en roer de pasta door de saus.

Serveer de pasta in een diep bord en strooi er Parmezaanse kaas over.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker