De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pastechi van maria petit “maria ta den cushina“

Pastechi van Maria Petit ''Maria ta den Cushina''

60 min kooktijd
Pastechi van Maria Petit “Maria ta den Cushina“

Een recept van

Bereidingswijze

Meng voor het deeg alle droge ingrediënten door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schep daar de margarine in. Voeg beetje bij beetje melk toe en kneed tot je een deeg hebt.
Je kunt dit ook in een keukenmachine doen.

Laat het deeg circa 15 minuten rusten. Bebloem je werkbank  en kneed het deeg opnieuw. Leet het deeg circa 30 minuten in de koeklast rusten.

Rol het deeg uit tot een lange sliert en snijd in evengrote delen. Rol elk stukje deeg uit tot een rondje. Schep een vulling naar keuze op het deeg (kaas, vleesvulling, vis, vegetarisch). Vouw het deeg dicht tot een halve maan. Draai de randen in elkaar, vouw ze om en om als een waaier. Je kunt ook een vormpje gebruiken, maar het is mooier als je het met de hand doet.

Bon Apetit

Dit recept komt uit de aflevering over Aruba van het programma The Taste of Life Travel en is een recept van Maria Petit.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker