De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met Parmezaan

90 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met Parmezaan

Bereidingswijze

Gepofte cherrytomaten

  • Verwarm de oven voor op 160 ºC.
  • Meng de cherrytomaten in een ovenschaal met olijfolie en balsamicoazijn.
  • Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pof de cherrytomaatjes circa 1 uur.

Kruidendressing

  • Pel en rasp de knoflook fijn boven de olijfolie.
  • Snijd de peper in stukken en voeg toe aan de olijfolie
  • Pluk de peterselie en de basilicum.
  • Halveer de achtergehouden citroen.
  • Meng de knoflook, rode peper, peterselie, basilicum.
  • Rasp de rest van de citroen, halveer en voeg samen met het sap toe aan de dressing.
  • Mix met een staafmixer tot een dressing.

Pasta

  • Bereid de tagliatelle volgende de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de tagliatelle uitlekken meng de pasta door de dressing.
  • Verhit een scheut grappa in een pan. Steek de alcohol aan voeg de Parmezaanse kaas toe en roer tot deze gesmolten is.
  • Voeg de pasta toe aan de pan en meng door.
  • Serveer de pasta, serveer met de gepofte cherrytomaten.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties én nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.