Gepofte cherrytomaten
- Verwarm de oven voor op 160 ÂșC.
- Meng de cherrytomaten in een ovenschaal met olijfolie en balsamicoazijn.
- Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Pof de cherrytomaatjes circa 1 uur.
Kruidendressing
- Pel en rasp de knoflook fijn boven de olijfolie.
- Snijd de peper in stukken en voeg toe aan de olijfolie
- Pluk de peterselie en de basilicum.
- Halveer de achtergehouden citroen.
- Meng de knoflook, rode peper, peterselie, basilicum.
- Rasp de rest van de citroen, halveer en voeg samen met het sap toe aan de dressing.
- Mix met een staafmixer tot een dressing.
Pasta
- Bereid de tagliatelle volgende de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de tagliatelle uitlekken meng de pasta door de dressing.
- Verhit een scheut grappa in een pan. Steek de alcohol aan voeg de Parmezaanse kaas toe en roer tot deze gesmolten is.
- Voeg de pasta toe aan de pan en meng door.
- Serveer de pasta, serveer met de gepofte cherrytomaten.
0 reacties