- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
 - Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
 - Pel en snijd de sjalotjes in halve ringen.
 - Pel en snijd de knoflook fijn.
 - Snijd de champignons in vieren.
 - Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de champignons en de oregano toe en bak circa 5 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper
 - Scheur de forelfilet in stukjes.
 - Snijd de olijven in stukken.
 - Voeg de mascarpone en de olijven toe en laat op laag vuur circa 2 minuten pruttelen. Voeg de forel toe en warm circa 2 minuten door.
 - Verdeel de penne over een ovenschaal en giet de saus eroverheen. Bestrooi met de geraspte kaas. Bak de ovenschotel in circa 12 minuten goudbruin.
 - Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
 - Snijd de roosjes van de broccoli en kook de broccoliroosjes circa 1 minuut. Giet de broccoli af.
 - Snijd de tomaten in partjes.
 - Meng voor de salade de tomaten en de broccoli met een scheutje olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
 
Serveren
- Verdeel de pasta en de salade over borden.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties