De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

paprika-visgoulash

Een heerlijk gerecht uit de Oost-Europese keuken!

25 min kooktijd
Paprika-visgoulash

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Paprika-visgoulash

Verwarm een pan en bak de spekjes in circa 8 minuten krokant. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de ui, knoflook en het paprikapoeder toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg eventueel een scheutje olie toe. Snijd de champignons in plakjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in gelijke reepjes. Voeg de champignons en de paprika toe aan de pan met spekjes en bak circa 4 minuten mee. Roer de tomatenpuree en de bloem erdoor en bak circa 2 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook. Snijd de koolvis in grove stukken, voeg de vis toe en laat op laag vuur, met de deksel op de pan, circa 6 minuten garen. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.

Serveren

Verdeel de rijst en de paprika-visgoulash over borden.

    Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

    Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

    Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

     

    Miniatuurvoorbeeld

    Laat weten wat je van dit recept vindt

    Reacties op het recept

    0 reacties

    Ook lekker