De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pappardelle met shiitake en groene asperges

Een heerlijk gerecht met papardelle, shiitake, groene asperges en geroosterde hazelnoten.

Papardelle

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis

Bereidingswijze

Bereiding

Kook de pappardelle in ruim kokend water met zout in circa 4 minuten beetgaar.

Snijd de venkel in dunnen plakjes en snijd de asperges in schuine stukjes. Pel en hak de knoflook fijn en snipper de bieslook. Hak de hazelnoten grof door. En snijd de shiitake in plakjes. Rasp de Parmezaanse kaas.

Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Verhit een koekenpan met scheut olijfolie en bak de asperges op hoog vuur kort aan. Voeg na 4 min de knoflook, venkel en shiitake toe en bak mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Schep om met de helft van de Parmezaanse kaas.

Giet de pasta en af, laat niet te lang uitlekken. Voeg toe aan de koekenpan en schep de pasta en de groente goed om.

Serveren

Serveer pasta op diepe borden. Scheid het ei en leg de eidooier boven op de pasta. Maak af met de hazelnoten, wat bieslook en extra geschaafde Parmezaanse kaas.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker