De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pantosti met bacon, avocado, tomaat en graskaas

Pantosti met bacon, avocado, tomaat en graskaas: yum!

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pantosti met bacon, avocado, tomaat en graskaas

Bereidingswijze

Verwarm een ruime koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de bacon krokant. Laat uitlekken op een stukje keukenpapier en bewaar het vet in de pan. Prak ondertussen de avocado tot een mousse. Hak de knoflook en peterselie fijn. Meng samen met zout & peper door de avocado en zet apart.

Verwarm de pan waar de bacon is gebakken op middelhoog vuur. Besmeer ondertussen de sneetjes brood aan één kant met roomboter. Leg vier sneetjes met de besmeerde kant naar beneden en beleg met een laagje kaas. Besmeer met guacamole.

Snijd de tomaten in plakken en verdeel over de guacmole. Leg hierop de bacon en top me de resterende kaas. Leg hierop de resterende sneetjes brood met de boterkant naar boven. Bak de broodjes in de pan knapperig en totdat de kaas begint te smelten. Draai om en bak totdat ook de andere kant knapperig is. Serveer gelijk.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.