De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Paddenstoelenmelange met balsamico-sojasaus

Naast vlees kan je ook paddenstoelen bakken op het gourmetstel. Deze paddenstoelenmelange met balsamico-sojasaus is mega lekker en ook nog eens vegetarisch. Laat het gourmetten maar beginnen!

Direct naar recept
Dillepannenkoekjes met gerookte zalm

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Naast vlees kan je ook paddenstoelen bakken op het gourmetstel. Deze paddenstoelenmelange met balsamico-sojasaus is mega lekker en ook nog eens vegetarisch. Laat het gourmetten maar beginnen!

Bereidingswijze

Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in een pan en bak de paddenstoelen circa 3 minuten. Blus af met de sojasaus en de balsamicoazijn en laat het geheel circa 3 minuten inkoken.  

Schep de paddenstoelmelange in kommetjes en serveer op de gourmettafel. Verwarm in de gourmetpannetjes en smullen maar!
 

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.