De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

paddenstoelenmelange met balsamico-sojasaus

Naast vlees kan je ook paddenstoelen bakken op het gourmetstel. Deze paddenstoelenmelange met balsamico-sojasaus is mega lekker en ook nog eens vegetarisch. Laat het gourmetten maar beginnen!

Dillepannenkoekjes met gerookte zalm

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Naast vlees kan je ook paddenstoelen bakken op het gourmetstel. Deze paddenstoelenmelange met balsamico-sojasaus is mega lekker en ook nog eens vegetarisch. Laat het gourmetten maar beginnen!

Bereidingswijze

Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in een pan en bak de paddenstoelen circa 3 minuten. Blus af met de sojasaus en de balsamicoazijn en laat het geheel circa 3 minuten inkoken.  

Schep de paddenstoelmelange in kommetjes en serveer op de gourmettafel. Verwarm in de gourmetpannetjes en smullen maar!
 

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker