Naast vlees kan je ook paddenstoelen bakken op het gourmetstel. Dit is mega lekker, niet alleen voor degene die vegetarisch eten! 

Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 1 scheutje balsamico azijn
  • 1 scheutje sojasaus

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Snijd of scheur de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in een pan en bak de paddenstoelen circa 3 minuten. Blus af met de sojasaus en de balsamicoazijn en laat het geheel circa 3 minuten inkoken.  

Schep de paddenstoelmelange in kommetjes en serveer op de gourmettafel. Verwarm in de gourmetpannetjes.  


Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Geef je waardering

25
Dillepannenkoekjes met gerookte zalm
Dillepannenkoekjes met gerookte zalm