Stappenplan
-
Wel de noodles met kokend water en laat staan tot gebruik.
-
Snijd de tofu in plakjes van ca. 0,5 cm dik. Verhit 1 el olie in een ruime koekenpan en bak de tofu in 4 min. krokant. Keer halverwege de baktijd om en leg op een bord tot gebruik.
-
Verhit 1 el olie in de koekenpan, Breek de eieren erboven, roer kort door en zet het vuur uit.
-
Snijd de sjalotjes in ringetjes en pers de knoflook uit. Verhit de koekenpan opnieuw. Fruit de knoflook met de sjalot 1 min. Roer de sambal, tamarindepasta, vissaus en kokosbloesemsuiker erdoor.
-
Schep de noodles uit het water schep samen met de tofu door de pan. Voeg de sojasaus toe. Snijd de daslook in grove stukken, schep samen met de taugé erdoor en zet het vuur uit.
-
Snijd de rode peper in ringetjes en limoen in partjes. Hak de pinda’s grof. Schep de pad thai met tofu in een diep bord. Leg een partje limoen erop, garneer met rode peper, bestrooi met de pinda’s en Japanse 7 spice.
Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood
0 reacties