- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes.
- Snijd de shiitakes in plakjes.
- Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de broccoli en shiitake circa 5 minuten. Voeg de pijnboompitten toe en roerbak circa 2 minuten mee. Zet het vuur uit.
- Snijd de koriander fijn en meng de koriander, rijst en sesamolie door de broccoli. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Gegrilde bieflapjes
- Verwarm de grillpan voor.
- Pel en snijd de knoflook grof.
- Schil en snijd de gemberwortel grof.
- Pureer met een staafmixer de knoflook met de gember en de olijfolie tot een gladde massa. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Smeer het vlees in met de olie en gril om en om in circa 8 minuten gaar. Laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie circa 5 minuten rusten.
0 reacties