- Kook de gele rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Groente
- Halveer de Chinese kool, verwijder de kern en snijd de kool in dunne reepjes.
- Verhit een scheut zonnebloemolie in de wok.
- Voeg de Chinese kool toe en laat circa 4 minuten slinken.
- Snijd de paksoi in reepjes.
- Voeg de taugé en de paksoi toe en bak circa 2 minuten mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
Oosterse zalm
- Verhit zonnebloemolie in een koekenpan.
- Dep de zalmfilets droog en bak circa 3 minuten aan beide kanten op middelhoog vuur.
- Voeg de teriyakisaus en de sojasaus toe, zorg dat de pan goed in beweging blijft.Voeg de sesamzaadjes toe.Gebruik een lepel om constant de saus over de zalm te scheppen.
Serveren
- Leg de gele rijst op borden en serveer de groente en de zalm erbij.
0 reacties