De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Oosterse zalm

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Oosterse zalm

Bereidingswijze

  • Kook de gele rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Groente

  • Halveer de Chinese kool, verwijder de kern en snijd de kool in dunne reepjes.
  • Verhit een scheut zonnebloemolie in de wok.
  • Voeg de Chinese kool toe en laat circa 4 minuten slinken.
  • Snijd de paksoi in reepjes.
  • Voeg de taugé en de paksoi toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Oosterse zalm

  • Verhit zonnebloemolie in een koekenpan.
  • Dep de zalmfilets droog en bak circa 3 minuten aan beide kanten op middelhoog vuur.
  • Voeg de teriyakisaus en de sojasaus toe, zorg dat de pan goed in beweging blijft.Voeg de sesamzaadjes toe.Gebruik een lepel om constant de saus over de zalm te scheppen.

Serveren

  • Leg de gele rijst op borden en serveer de groente en de zalm erbij. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.