De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

oosterse sliertjessalade

Een heerlijke noedelsalade met radijsjes, wortel, taugé en zalm!

25 min kooktijd
Oosterse sliertjessalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat de noedels afkoelen. Schil en snijd de bospenen in schuine plakjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de bospenen circa 2 minuten. Halveer de prei in de lengte en spoel de prei schoon onder de koude kraan. Snijd de prei in dunne halve ringen en bak circa 1 minuut mee met de wortels. Halveer de radijsjes. Voeg de helft van de radijsjes en alle taugé toe aan de wortels en bak circa 1 minuut mee. Roer de gembersiroop en de sesamolie erdoor en zet het vuur uit. Verhit een scheut olie in een koekenpan. Kluts de eieren los met de kokosmelk en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Schenk het eimengsel in de pan en bak in circa 4 minuten om en om goudbruin en gaar. Haal de omelet uit de pan en snijd de omelet in reepjes. Snijd de zalm in reepjes. Hak de cashewnoten fijn.

Serveren

Meng de groente door de noedels en verdeel over borden. Verdeel de omelet- en zalmreepjes erover en bestrooi met cashewnoten en de resterende radijsjes.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker