De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Mihoen Singapore

Wist je dat mihoen Singapore een superlekker gerecht is? Zo niet, dan is het tijd om dit gerecht te proberen!

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Mihoen Singapore

Een recept van

Job en Perry

Miniatuurvoorbeeld

"Weleens mihoen Singapore gemaakt? Dit gerecht is namelijk echt súperlekker. Maken dus!"

Bereidingswijze

Mihoen Singapore

  1. Verwarm de oven voor op 220˚C. Wel de mihoen circa 30 minuten in koud water of volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Halveer de garnalen in de lengte.

  3. Leg de speklappen in een ovenschaal. Leng het red pork poeder aan met een scheutje water en schenk over de speklappen. Rooster circa 30 minuten in de hete oven. Keer de speklappen elke 5 à 10 minuten.

  4. Rasp de peen. Snijd de bosuien en paksoi in schuine repen. Maak de paprika schoon en snijd in repen. Pel en snijd de knoflook grof. Rasp de gember.

  5. Laat de mihoen uitlekken.

  6. Verhit de wok. Doe er een scheut knoflookolie in. Roerbak de gember en knoflook. En voeg de kerrie erbij. Voeg na een minuut de groenten erbij en roerbak.

  7. Voeg de garnalen erbij en roerbak nog een minuut.

  8. Roerbak tot slot de mihoen mee.

  9. Breng op smaak met witte peper en sojasaus.

  10. Serveer de mihoen Singapore in kommen.

  11. Snijd de speklappen in mooie grove stukken en leg op de mihoen. Bestrooi eventueel met gedroogde garnalen.

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.