De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mihoen singapore

Weleens mihoen Singapore gemaakt? Dit gerecht is namelijk echt súperlekker. Maken dus!

40 min voorbereidingstijd
Mihoen Singapore

Een recept van

Job en Perry

Miniatuurvoorbeeld

Weleens mihoen Singapore gemaakt? Dit gerecht is namelijk echt súperlekker. Maken dus!

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220˚C. Wel de mihoen circa 30 minuten in koud water of volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2. Halveer de garnalen in de lengte.

3. Leg de speklappen in een ovenschaal. Leng het red pork poeder aan met een scheutje water en schenk over de speklappen. Rooster circa 30 minuten in de hete oven. Keer de speklappen elke 5 à 10 minuten.

4. Rasp de peen. Snijd de bosuien en paksoi in schuine repen. Maak de paprika schoon en snijd in repen. Pel en snijd de knoflook grof. Rasp de gember.

5. Laat de mihoen uitlekken.

6. Verhit de wok. Doe er een scheut knoflookolie in. Roerbak de gember en knoflook. En voeg de kerrie erbij. Voeg na een minuut de groenten erbij en roerbak.

7. Voeg de garnalen erbij en roerbak nog een minuut.

8. Roerbak tot slot de mihoen mee.

9. Breng op smaak met witte peper en sojasaus.

10. Serveer de mihoen Singapore in kommen.

11. Snijd de speklappen in mooie grove stukken en leg op de mihoen. Bestrooi eventueel met gedroogde garnalen.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker