Aardappels
- Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes en kook de aardappels in circa 5 minuten beetgaar.
- Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen.
Tomaten
- Snijd de tomaten in achten.
- Ris en hak de rozemarijn en de tijm fijn.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Meng, in een ovenschaal, de tomaten met de rozemarijn, tijm, knoflook en een ruime scheut olijfolie en breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Verkruimel de feta en meng erdoor.
- Bak de tomaten circa 12 minuten in de oven.
Gemengde groente
- Snijd de champignons in kwarten.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes.
- Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de aardappels in circa 3 minuten goudbruin.
- Voeg de champignons, ui en zongedroogde tomaatjes toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de doperwten toe en bak circa 2 minuten mee.
- Breng op smaak met oregano, zout en peper.
Meld je aan en praat mee