- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Kook de macaroni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Halveer de cherrytomaten.Snijd de courgette in kleine blokjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Laat de artisjokharten uitlekken.
- Vet de ovenschaal in met olie. Meng in een grote kom de pasta, cherrytomaten, courgette, paprika’s, artisjokkenharten, crème fraîche, eieren, balsamicoazijn, olijfolie, Italiaanse kruiden en een beetje zout en peper.
- Schep het mengsel in de ovenschaal.
- Rasp de pecorino en verdeel over de ovenschaal.
- Bak de ovenschotel in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
- Rooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge pan goudbruin.
- Pluk en snijd de basilicum in repen.
- Garneer het gerecht met de pijnboompitten en basilicum.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties