De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Meatloaf met ei en bacon

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook 5 eieren circa 7 minuten, spoel ze koud en pel ze. Snijd de korstjes van het brood en week het brood in de melk.

90 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Meatloaf met ei en bacon

Bereidingswijze

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Kook 5 eieren circa 7 minuten, spoel ze koud af met koud water en pel ze.

Snijd de korstjes van het brood en week het brood in de melk. Pel en snipper de ui fijn. Pel de knoflook en rasp fijn. Voeg het de ui, knoflook, kerrie, mosterd, zout, peper en het laatste ei toe aan het gehakt en meng. Voeg daarna het brood toe en meng erdoor.

Maak twee platte “loafvormen” van het gehaktmengsel. Leg er eentje in de ovenschaal en maak in het midden een geultje. Leg de gepelde eieren erin en dek af met het overig gehakt. Druk goed aan zodat de lagen gehakt goed op elkaar zitten. Vouw het spek over het gehakt en bak het gehaktbrood circa 50 minuten in de oven.

Haal het gehaktbrood na de baktijd uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.