- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Mango-viscurry
- Breng een pan met water aan de kook.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen circa 3 minuten en giet ze af.
- Schil en snijd de gember fijn.
- Snijd de paksoi in reepjes en houd het groen apart.
- Maak de mango schoon en snijdt het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Snijd de heilbot in gelijke blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit het kerriepoeder en de gember circa 2 minuten.
- Voeg het wit van de paksoi, de sperziebonen, bosuitjes, mango en de heilbot toe en bak circa 4 minuten mee.
- Voeg de kokosmelk, chilisaus en het groen van de paksoi toe. Warm circa 5 minuten goed door en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.
Serveren
- Verdeel de rijst en de Mango-viscurry over borden.
0 reacties