De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mango-viscurry

20 min kooktijd
Mango-viscurry

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Mango-viscurry

  • Breng een pan met water aan de kook.
  • Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen circa 3 minuten en giet ze af.
  • Schil en snijd de gember fijn.
  • Snijd de paksoi in reepjes en houd het groen apart.
  • Maak de mango schoon en snijdt het vruchtvlees in blokjes.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Snijd de heilbot in gelijke blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit het kerriepoeder en de gember circa 2 minuten.
  • Voeg het wit van de paksoi, de sperziebonen, bosuitjes, mango en de heilbot toe en bak circa 4 minuten mee.
  • Voeg de kokosmelk, chilisaus en het groen van de paksoi toe. Warm circa 5 minuten goed door en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.

Serveren

  • Verdeel de rijst en de Mango-viscurry over borden.

 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker