Pel en snipper de uien grof. Pel en hak de knoflook. Snijd de worst in kleine stukjes en snijd de ansjovis in stukjes. Schil de aardappels, halveer ze en snijd ze in plakken. Snijd de tomaten in stukken en de lente-ui in ringetjes. Verhit een scheut olie in een hoge pan en fruit de ui, knoflook, worst en ansjovis circa 2 minuten. Voeg de aardappels toen en fruit kort mee. Voeg de tomatenstukjes met sap toe en voeg tweederde van de wijn toe en breng aan de kook. Leg de stukken vis in de pan. Stoof het gerecht circa 10 minuten tot de aardappels gaar zijn. Voeg eventueel extra wijn toe. Breng de visschotel op smaak met zout, peper en het sap van de citroen. Voeg de olijven, kappertjes en lente-ui toe.
Dit recept komt uit de aflevering over Malta van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
maltezer visschotel
Een heerlijke stoofpot met vis uit Malta!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee