Aardappels
- Meng in de ovenschaal de krieltjes met een scheutje olie en bak de krieltjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Viskoekjes
- Maal de vis met het ei fijn in een keukenmachine.
- Meng de bloem door de vis.
- Rasp de schil van een limoen erboven en bewaar de limoen.
- Breng het mengsel op smaak met vissaus en peper.
- Verhit een ruime scheut olie in een pan.
- Schep met een lepel hoopjes in de pan en druk ze plat.
Salade
- Halveer de geraspte limoen.
- Meng in een grote kom de zure room, olijfolie en het sap van de limoen.
- Breng de dressing op smaak met een beetje zout en peper.
- Pluk de lollo rosso.
- Halveer de cherrytomaten.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in dunne reepjes.
- Meng de rucola, lollo rosso, cherry tomaten, rode ui en de venkel door de dressing.
Serveren
- Serveer de viskoekjes met partjes limoen en de salade.
0 reacties